KERESS PÉNZT INTERNETES MUNKÁVAL EGYSZERŰEN, DE EGY KICSIT MÁSKÉPP!

Egyszerűen, mert ha követed az itt leírt tanácsaimat, nem is kereshetnél egyszerűbben pénzt a Neten. Egy kicsit másképp; ŐSZINTÉN! Nem csak a munka eredményéről, hanem a nehézségeiről is megtudhatsz mindent.

 Abban a pillanatban, amikor valamelyik oldal nem fizet, nem tartja be,amit ígért, törlöm (mint eddig is).

*

 

NeoBux    Regisztrációhoz kattints a bannerra:

vagy IDE, ha esetleg nem jelenik meg a banner

 

A "Register" linken léphetsz tovább a regisztrációhoz. A "Continue" linkre kattintva küldöd el a regisztrációt. 
Az ezután megjelenő ablakot nem szabad becsukni, mert ide kell majd beírni a levélben kapott kódot. A megadott email címedre kapni fogsz egy levelet. Ebből másold át a hosszú kódot a fenti rovatba, majd a biztonsági kódot is és az oldal alján lévő zöld gombbal küldheted el a megerősítést! Ezután lépj be a "Login " linken. Belépés után a "View Advertisements" menüpontban találod a fizetős linkeket. Amelyik előtt órácska van azt már lekattintottad, amelyik előtt egy csillag, az még kattintható.

  • max 0,1 centes clickek vannak, már inkább 0,001 centesek
  • 50%-ot ad a refek után
  • $2, majd $3 felett fizet AlertPayra, PayPalra

Ha egy reklámlinkre kattintunk, akkor a következő felirat jelenik meg:
CLICK THE RED BUTTON TO WIEV THE ADVERTISEMENT!
azaz kattints a piros gombra, hogy láthasd a reklámot! Ilyenkor a szövegen elhelyezkedő piros pontocskára kell kattintani, hogy elinduljon a reklám!

Hogy többet tudj keresni a NeoBux-on:

Toolbar

Javasolom, hogy az első belépéskor töltsd le a gépedre az "AdAlert" alkalmazást. (Pici szürke keretben találod az oldal alján jobb oldalt) Letöltés után egy kis NeoBux jel jelenik meg a felső vagy alsó sarokban (A böngésződtől függ, hol.) 

adalert.jpgneox.jpg  

 Ez a kis "X" arra jó, hogy amikor gépnél vagy, azonnal látod, ha újabb lekattintható link van az oldalon. Ekkor nyisd meg, és kattints! Naponta akár 50-60 linket is el tudsz kapni.

AdPrize

Minden lekattintott link után (termszetesen a pénzen kívül) jóváír 3 úgy nevezett AdPrize-t is. Érdemes ezeket is lekattintanod, mert nyerhetsz még akár egy éves prémium tagságot is. Az AdPrize szintén a View Advertisement oldalon található a reguláris hirdetések alatt, jobb oldalt. Az AdPrize négyzet zöldre vált, ha van klikkelhető reklám, és egy szám jelzi, hogy hány reklám van. Ezek a hirdetések 5 másodpercesek. Az AdPrize reklámok 60 percig érvényesek attól számolva, hogy megkaptuk őket. Az AdPrize egyfajta jutalom játék, nem direkt kapunk érte pénzt, nyereménysorsoláson veszünk részt velük. Érdemes lekattintani őket, mert értékes nyeremények kerülnek kiosztásra:
10 - 10.000 NeoPoint,
0.10 - 50$,
1 éves Golden tagság (90$ értékben)

adprize.jpg

Neopoints

A NeoBux-nak másik különlegessége a Neopontok(Neopoints). Minden egyes lekattintott link után, függetlenül az azért kapott értéktől, mindig egy neopontot kapsz. A neopontjaid számát a számlanézetben köveheted a grafikon mellett. A pontokat pénzre válthatod, de a pénz a Rental Balance-ba kerül. 
250 NeoPoints =     $0.10
500 NeoPoints =     $0.25
1000 NeoPoints =   $0.60
2500 NeoPoints =   $1.75
5000 NeoPoints =   $4.00
10000 NeoPoints = $9.00
20000 NeoPoints = $20.00
40000 NeoPoints = $44.00

Referralok
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, reklámozd az oldalt! A baloldali menüsor Banners menüpontja alatt megtalálhatod a referral link-edet és egyéb bannereket is. Hirdesd ezeket fórumokon, ismerősük között, msn-en, Iwiw-en, Facebook-on, blogon, saját honlapon, apróhirdetésben, és így tovább! Így direkt referral-okat szerezhetsz, akik alattad dolgoznak, NEKED!

A kulcs ahhoz, hogy napi 10-20, vagy több dollárt is megkaphass a NeoBux-tól, a referral-ok. Referral-okat bérelhetsz 3-as, 10-es és még nagyobb csomagokban. A legkisebb a 3-as csomag 60 centért. 30 napra bérled őket, de ezt meghosszabíthatod további 30, 90 és még több napra. 
A refeket aztán meghosszabbíthatod az összegyűjtott Neopontjaidból is.

Pénz kikérése a Neobux-on:

Amikor eléred a $2 limitet, akkor az összeg színe zöldre vált.
Rákattintasz a "Request payout" gombra és egy megerősítő-képernyő jelenik meg, ahol rákérdez, hogy valóban a megadott a helyes AlertPay (PayPal) címed.
Ha igen, akkor leokézod, és azonnal elindult a sárga időzítő csík.
Az időzítő lejárta után kiírja, hogy az összeg ki van fizetve a számládra.
És ebben a pillanatban már meg is jön az értesítés az AlertPay-tól, hogy "Money received".
Igazán korrekt, szuper gyors kifizetés!
Az első kifizetési szint $2, a következő szint már $3, majd 4 $ lesz! Ha elérted a 10 dollár kifizetési limitet, utána mindig 10 dollár elérésekor kikérheted a pézed.

Eddig TIZENNÉGY alkalommal fizetett ki, a fent leírtaknak megfelelően,AZONNAL!

*

HunBux   Regisztrációhoz kattints a bannerra:

vagy IDE, ha esetleg nem jelenik meg a banner

 TELJESEN ÚJ ALAPOKON!  Vissazavette az oldal kezelésést Focimágus, az eredeti admin, aki annak idején mindig becsületesen kifizettett mindent. Azóta "Tabula rasa" a HunBux-nál. Azon túl, hogy rendes és rendszeres a kifizetés, egy csomó új akció, jobbnál jobb pénzgyűjtési lehetőség. Ha tagja voltál, most érdemes visszatérned, ha nem, feltétlenül regisztrálj! Mivel magyar, nem írok részletes "használati utasítást". Csak ennyi: 2 dollártól fizet, napi 3+5 linket, + 5-6 bónusz linket kapsz. Ha kételkedsz, olvass bele  a FÓRUM-ba, szerintem Téged is meggyőz.

 *

Paidvert$    Regisztrációhoz kattints a bannerra

vagy IDE, ha nem jelenik meg a banner

Paidverts

Sajnos nagyon sok oldal vált nemfizetővé az elmúlt időkben,és sokan sok pénzt buktak el,és
közben figyelmen kívül hagyták ezt a remek oldalt, amit  bemutatok Neked.
Ez nem más mint a PAIDVERTS.
Jelenleg is töretlenül fejlődik és halad előre, túlélte a paypal szorongatásait, mint annak idején sok évvel ez előtt a Neobux.
A Paidverts különlegessége a hosszú távú gondolkodásmód, mint ahogyan az anyaoldala teszi már négy éve.
Teljesen egyet értek azokkal akik elvesztették a bizalmukat,de ideje magunk
mögött hagyni a kételyeinket és belevágni egy nagyon hosszú távú üzletbe.
A napi bevételekre többféleképpen lehet szert tenni, természetesen ingyen, befizetés nélkül.
Befizetéssel nyilvánvalóan felgyorsíthatóak az események.
Az első bevételi forrás a hirdetések megtekintése, melyek értéke 0,0005-től egészen 150 vagy több dollárra is rúghatnak, utóbbi függ a kitartásunktól, na de ki ne akarna napi 100 vagy több dollárt keresni naponta. 
Sokan azt hiszik, ami sokat ígér az valami csalás lehet, hagyományos ptc oldalon ez igaz is lenne, de ez egy profitmegosztó ptc oldal ami már több mint fél éves és még mindig stabil, az is marad, hogy őszinte legyek meg merném kockáztatni hogy "ütni" fogja a Neobuxot.

A második bevételi forrás a referáltak.
Bérelni nem lehet, így ezt a funkciót ne keresd.
A referáltak utáni jutalék 5%,mely minden hirdetésre vonatkozik amelyet csak a referáltunk lekattint, ha a referáltunk vásárol, mivel muszáj neki hisz ez az oldal mozgatórugója, további 10%-ot írnak jóvá az egyenlegünkön mely dolláronként 10 centet jelent.
Lehet számolgatni!
Néhány szót az oldal működéséről;
A felhasználók úgynevezett BAP csoportokra vannak osztva(bónuszpontok).
Az új felhasználók a 0-s csoportban kezdenek és onnan haladnak felfelé még el nem érik a 14-es csoportot. Ebben a csoportban már garantált az 500-800 dolláros napi bevétel.

Hogy hogyan haladhatunk csoportról csoportra?
Megkeresel vagy befizetsz 1 dollárt valamelyik fizetési processzorról, szebb szóval mondva vásárolsz egy hirdetés csomagot, persze többért is lehet.
Ez a hirdetés csomag tartalmazza a hirdetni kívánt weboldalt, melyre 50 látogatót kapsz,
és itt a lényeg 3100 BAP pontot ér, azaz ennyit kapsz 1 dollárért, ezzel máris egy csoporttal feljebb kerültél, ahol már nagyobbak a hirdetések értékei.
Az üröm az örömben hogy ha a rendszer kioszt neked 1 dollárért hirdetést, le is von pontot pontosan 2000 BAP-ot.Végeredményben 1100 BAP a hasznod, pontosabban 1 dollárt beforgatsz és 1,55-öt kapsz vissza, de nyilván nem fogod kivenni hiszen még egy jó pár csoporttal szeretnél feljebb kerülni ahol több lehet a napi bevétel.
Példának okáért a 2-es csoportban 20-70 centig terjed a napi bevétel.
Ezt lehet fokozni tovább egy recycle tagsággal,ami csak 5 centbe kerül és 1 dollár értékben kapsz olyan hirdetéseket amelyeket más nem néz meg vagy lemarad róla.
A hirdetések megtekintésére 18 óra áll rendelkezésre, ha ez idő alatt nem tudod megnézni, akkor visszakerül a rendszerbe és a pontokat levonja és a hirdetés értéke nem íródik jóvá az egyenlegeden.
Az új felhasználók minden esetben kapnak indulásképpen 400 BAP-ot minden nap és 100 BAP hirdetés megtekintése után már csak 200 BAP-ot kapnak.
Regisztrálás után a fiókot aktiválni kell ehhez nem kell mást tenni mint elkezdeni megnézni az ingyenesen kiosztott BAP hirdetéseket.
Abban az esetben ha elfogyna a néznivaló, további 24 db hirdetést lehet kikérni 100 pontért cserébe, ez a Micro Ad Pack.
Szóval dióhéjban hirdetést nézel, megvan 1 dollár, visszaforgatod kapsz 3100 pontot és ezt folytatni amíg a legfelső csoportba nem kerülsz, persze nem kötelező, bármelyik csoportban megállhatsz.

A kifizetések 1-7 napot vesznek igénybe. Jelenleg az alábbi fizetési processzorok elérhetőek.
Payza,Paypal,EgoPay,STP,PM,Western Union,Bank Wire(MAGYARBA IS),és a Bitcoin.
A hazai bankszámlára utalásnak a feltétele a 250 dollár megléte az egyenlegen, tehát ez a minimum a nemzetközi átutalásnak. Paypal-ra kifizetés minimum 2 dollártól.

Számos "BAP zabáló" játék is van jelenleg az oldalon.
Ezeknek a használata csakis saját felelősségre javasolt, hozzáteszem lehet nagyon sokat nyerni is!

*

 Ojooo      Regisztrációhoz kattints a bannerra

vagy IDE, ha esetleg nem jelenik meg a banner

 Az ingyenes regisztráció során a megszokott adatokat kell megadnod és az email címedre kapsz egy levelet, amivel igazolnod kell a feliratkozást. A regisztráció után a “login” linkre kattintva tusz belépni a jelszavaddal. A pénzkeresést az “Earn Watching Ads” menüpontban az első almenüben kezdd. Itt találod a kattintható reklámokat. Kattintások értéke max 1 cent lehet. Minden link mellé oda van írva, hogy milyen klikkértékű. Nagy szerencsénk, hogy nem “forced” típusú reklámok vannak, azaz akkor is megy a folyamatjelző, ha közben másik oldalakon is barangolsz! Az élénkebb színnel írt reklámok a kattinthatók. A többit már vagy lekattintottuk, vagy számunkra nem elérhető. Ha a link lila színű szövegére rákattintunk, akkor a mejelenő szövegen a kis narancssárga háromszöget kell eltalálni. Egy új oldalon megnyílik a reklám és a betöltés után elindul a folyamatjelző. Az idő lejártával egy zöld pipa jelzi, hogy a reklámért megkaptuk a pénzünket. Az “Your Account” menüpontban láthatod a számlaadataidat, és az összes statisztikádat. Kifizetést a “cashout” linkre kattintva tudsz kérni. A minimális kifizetési limit 2 dollár. PayPal, Payza és OKPay processzorokra fizet ki az oldal. És k is fizet, nem túl gyorsan (az első kifizetés előtt ellenőriz), de biztosan. Megtalálod a bizonylatoknál!

*

 BuxMatrix     Regisztrációhoz kattints a bannerra:

 vagy IDE, ha esetleg nem jelenik meg a banner

 10 linket ad általában, a "Browse Ads" menüben találod, amik 30 mp-esek, OK-val jelzi a jóváírást.  Regisztráció után rögtön be lehet lépni, csak értesítő e-mailt küld. Belépésnél a felhasználói név és a jelszó és egy egyszerű ellenőrző kód beírása után a Send-re kell kattintani. $2 az első kifizetési limit, és 7 napon belül fizet. Mivel "Matrix" is, ha már van referáltad, nagyon kedvező az Upgrade tagság, ahol megduplázza a linkeket, amelyek értéke már 1 cent, és a kifizetést is egy napon belül teljesíti. Figyelj még arra, hogy ez az oldal csak 24,  elteltévek ad újabb linkeket.

*

Kérlek, hogy csak akkor regisztrálj, ha valóban dolgozni akarsz. Ha nem, akkor abszolút fölösleges, hiszen sem Te, sem én semmit nem érünk a puszta regisztrációddal!

 Köszönöm.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 14
Heti: 84
Havi: 202
Össz.: 146 572

Látogatottság növelés
Oldal: PTC oldalak
KERESS PÉNZT INTERNETES MUNKÁVAL EGYSZERŰEN, DE EGY KICSIT MÁSKÉPP! - © 2008 - 2024 - telezseb.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »