KERESS PÉNZT INTERNETES MUNKÁVAL EGYSZERŰEN, DE EGY KICSIT MÁSKÉPP!

Egyszerűen, mert ha követed az itt leírt tanácsaimat, nem is kereshetnél egyszerűbben pénzt a Neten. Egy kicsit másképp; ŐSZINTÉN! Nem csak a munka eredményéről, hanem a nehézségeiről is megtudhatsz mindent.

Egyáltalán miről van szó?

Mi az a PTC?

 

dollar_2..gif

 

Sok olyan hirdető van, aki úgynevezett PTC (Paid to Click = kattintásért fizet), tevékenységgel foglalkozó cégeket bíz meg azzal, hogy reklámozza, népszerűsítse az oldalát. Ezért ők fizetnek a PTC oldalaknak, akik ebből az összegből juttatnak bizonyos részt nekünk, azoknak, akik rákattintunk, és elolvassuk ezeket a reklámokat.

Egy PTC linkért (reklámért) a cégek különböző összeget fizetnek. Ez reális esetben általában 0,1 - 1 cent között mozog. Aki ennek a sokszorosát ajánlja egy linkért, az a több éves tapasztalatom szerint nagy valószínűséggel nem korrekt cég, és nagy valószínűséggel nem is fog fizetni.

 

penz-cserep.jpg

 

Ahhoz, hogy egyáltalán el tudj kezdeni dolgozni és pénzt keresni a PTC oldalakon, mindenek előtt szükséged lesz egy olyan bankszámlára, amelyre majd a jövedelmedet utalják.

Azért lényeges, hogy a munka megkezdése előtt megnyisd ezt a számlát, mert a kifizetési mód megjelölését és a számlád azonosítóját a cégek általában már a regisztrációkor kérik.

Én két e-számlát mutatok meg („PayPal", „AlertPay"), mely számlák valamelyikét mindegyik cég elfogadja.

 

A „PTC oldalak"  menüpontban olyan oldalakat szeretnék a figyelmedbe ajánlani, amelyek biztosan fizetnek. És mivel én sem, mint ahogy gondolom, Te sem akarsz feleslegesen dolgozni, amennyiben bármelyik egyetlen egyszer nem fizet ki, azonnal leveszem az ajánlataim közül, mint ahogy erre  már volt példa.

 

Még egy dolgot szeretnék kérni Tőled;

csak akkor regisztrálj a PTC oldalak bármelyikére, ha eldöntötted, hogy valóban dolgozni akarsz, és azt meg is teszed, minden nap.

Vannak olyan oldalak, akik meghatározzák, hogy egy-egy tagnak összesen hány referáltja lehet. Ha Te regisztrálsz, de nem kattintod le naponta a reklámokat, akkor sem Te , sem én nem érünk semmit a regisztrációddal.

Ha valamit nem tudsz, nem értesz, vagy nem találsz meg, kérlek jelezd a "Kapcsolat velem" menüpontban megadott bármelyik elérhetőségemen, nagyon szívesen segítek.

 

 

 

 

Jó kattintgatást, és sok-sok kifizetést kívánok!

banner.gif

 

 


 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 14
Heti: 80
Havi: 198
Össz.: 146 568

Látogatottság növelés
Oldal: PTC/PTR
KERESS PÉNZT INTERNETES MUNKÁVAL EGYSZERŰEN, DE EGY KICSIT MÁSKÉPP! - © 2008 - 2024 - telezseb.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »