KERESS PÉNZT INTERNETES MUNKÁVAL EGYSZERŰEN, DE EGY KICSIT MÁSKÉPP!

Egyszerűen, mert ha követed az itt leírt tanácsaimat, nem is kereshetnél egyszerűbben pénzt a Neten. Egy kicsit másképp; ŐSZINTÉN! Nem csak a munka eredményéről, hanem a nehézségeiről is megtudhatsz mindent.


Még sosem élt a világon olyan ember, akinek lett volna lehetősége másodszor is ELSŐ BENYOMÁST tenni!

Az első benyomás a legfontosabb! Az Interneten Téged a weboldalad alapján fognak megítélni, hiszen ez az egyetlen dolog, amit az Interneten meg tudsz mutatniMagadból, vagy a cégedről.

A pozitív ELSŐ BENYOMÁS kialakításában hatalmas szerepe van a WEBDESIGN-nak!

Az első 8-10 másodperc hihetetlenül fontos, hiszen akkor dől el, hogy tovább olvassák az oldaladat, vagy egyszerűen a bezárás gombra kattintanak, és a terméked, szolgáltatásod azonnal a múlté. Hiszen ha egy kicsit is úgy érzik a látogatók, hogy az oldalad nem elég profi, akkor nagy valószínűséggel nem fognak mást gondolni Rólad, a cégedről, termékedről, szolgáltatásodról sem.

Ha a weboldalad profi, akkor a látogató már egy megelőlegezett bizalommal lép a tovább, és sokkal nyitottabb lesz a céged, termékeid, szolgáltatásaid iránt is.

Nagyon sokat számít tehát, az igényes, jól elrendezett, minőségi WEBDESIGN.

Túl soknak találod a webdesign-stúdiók árait,

itt tizedannyi pénből lehet tökéletes webdesign-nal rendelkező weboldalad:


Vigyor

Van egy weboldalad, és szeretnél vele pénzt keresni?

Most itt a lehetőség, mi fizetünk Neked, ha hirdetsz minket, méghozzá nem is keveset!
Használd ki a 3.000.- Ft-os csatlakozási bonuszt! Ekkora indulási ajándékot magyar partnerprogram még nem adott!

 

Nincs weboldalad de szeretnél pénzt keresni?

Most itt a lehetőség Neked is, mi fizetünk, ha ajánlod az oldalt! Kidolgoztunk weblappal nem rendelkező partnereink számára egy komplett megoldásrendszert.


Hogyan is működik ez az egész

- weboldallal rendelkező partnerek?

 • Regisztráció után nyitunk Neked egy virtuális számlát.
 • Azonnal jóváírunk rajta 3.000.- Ft csatlakozási jutalékot!
 • Elhelyezed a weboldalodon egyik bannerünket és az általunk megadott linket, ami tartalmazni fog egy egyedi azonosítószámot.ennyi az egész!
  A további munkát mi végezzük helyetted. Amikor egy ilyen látogató vásárol nálunk, jutalékot fizetünk Neked a termék árából, amit azonnal jóvá is írunk a virtuális számládon.
  Hogyha a látogató csak hetek, hónapok vagy esetleg évek múlva fog vásárolni, Te akkor is megkapod a jutalékát, mivel a rendszer úgy van kiépítve, hogy tudni fogja, hogy azt a látogatót Te küldted az oldalra!
  Amennyiben virtuális számlád eléri, vagy meghaladja a 10.000 Ft-ot, akkor kérheted a jutalék kifizetését. A lényeg tehát, hogy minél hatékonyabban hirdetsz minket, minél több potenciális vásárlót irányítasz hozzánk, annál több pénzt kereshetsz! Tőlünk minden segítséget megkapsz, bannert, statisztikát, előre megírt szövegeket, hogy a lehető legtöbbet ki tudd hozni az üzletből.
  Ez alapján meg tudjuk állapítani, melyik látogató jött hozzánk a Te weboldaláról. Gyakorlatilag

- weboldallal NEM rendelkező partnerek?

 • Regisztráció után nyitunk Neked egy virtuális számlát.
 • Azonnal jóváírunk rajta 3.000.- Ft csatlakozási jutalékot!
 • Miután bejelentkezel az adminisztrációs felületre, megtalálod az "Ajánlható Link" menüpont alatt azt az egyedi linket, amivel vásárlókat küldhetsz az oldalra. Az általunk megadott link tartalmazni fog egy egyedi azonosítószámot, ami alapján meg tudjuk állapítani, hogy melyik látogató jött hozzánk a Te ajánlásodra.
  Amikor egy ilyen látogató vásárol nálunk, jutalékot fizetünk Neked a termék árából, amit azonnal jóvá is írunk a virtuális számládon.
  Hogyha a látogató csak hetek, hónapok vagy esetleg évek múlva fog vásárolni, Te akkor is megkapod a jutalékát, mivel a rendszer úgy van kiépítve, hogy tudni fogja, hogy azt a látogatót Te küldted az oldalra!
  Amennyiben virtuális számlád eléri, vagy meghaladja a 10.000 Ft-ot, akkor kérheted a jutalék kifizetését. A lényeg tehát, hogy minél hatékonyabban hirdetsz minket, minél több potenciális vásárlót irányítasz hozzánk, annál több pénzt kereshetsz! Tőlünk minden segítséget megkapsz, bannert, statisztikát, hogy a lehető legtöbbet ki tudd hozni az üzletből.


Gyakorlatilag ennyi az egész! Nem kell mást tenni, mint megemlíteni az oldalt. Rengeteg lehetőség van, minden leírást, módszert és segítséget

 • fórum aláírások,
 • ingyenes apróhirdetés feladás tippek,
 • leadek,
 • előre megírt rengeteg sablon

megtalálsz az admin felületen ahhoz, hogy sikeres lehess a pénzkeresésben.


Jelentkezz díjmentesen partner programunkra

és kezdj el pénzt keresni már ma!

ITT MEGTEHETED:Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 14
Heti: 86
Havi: 204
Össz.: 146 574

Látogatottság növelés
Oldal: WEBDESIGN
KERESS PÉNZT INTERNETES MUNKÁVAL EGYSZERŰEN, DE EGY KICSIT MÁSKÉPP! - © 2008 - 2024 - telezseb.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »